Som rubriken antyder så är jag just nu i köket och bakar muffins. Har liksom inget bättre för mig så här sista dagen på lovet;)
Snart blir det uteritt på Frallan i vårsolen(Y)
muffins:
Vanlig sockerkakssmet 10 min i ugn på 175 grader.
Kräm:
100 g mjukt smör1.5 dl florsocker1 tsk vaniljsocker1 st ekologisk äggula
Vispa allt och tillsätt 2 msk hallonsylt! Inn i kylskåpet med muffinsarna så att krämen blir fastare.
Svårare än så är det inte;)

Snart blir det uteritt på Frallan i vårsolen(Y)
muffins:
Vanlig sockerkakssmet 10 min i ugn på 175 grader.
Kräm:
100 g mjukt smör1.5 dl florsocker1 tsk vaniljsocker1 st ekologisk äggula
Vispa allt och tillsätt 2 msk hallonsylt! Inn i kylskåpet med muffinsarna så att krämen blir fastare.
Svårare än så är det inte;)

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna en kommentar, vi bits inte;)